4 Eylül 2010 Cumartesi

Lorenzo-Pedrosa kapışması

Moto GP'de sezonun 12. yarışı, 5 Eylül Pazar günü San Marino'da koşulacak. Şampiyona lideri Jorge Lorenzo, en yakın rakibi Dani Pedrosa'nın 68 puan önünde başlayacağı yarışta yine podyumun en üst basamağını hedefliyor.
Lorenzo-Pedrosa kapışması
Moto GP'de sezonun sonuna yaklaşılırken, yılın 12. yarışına San Marino ev sahipliği yapacak. Bu yıl tüm yarışlarda podyuma çıkan ve toplam yedi yarış kazanan Jorge Lorenzo, sürücüler klasmanında 251 puanla lider durumda. İspanyol sürücünün en yakın rakibi ise 68 puan gerisinde bulunan Dani Pedrosa.
Geçen hafta sonu koşulan Indianapolis Grand Prix'sinde üçüncü olan ve bu sezonki en kötü derecesini yapan Lorenzo, San Marino'da bu kez podyumun en üst basamağını hedefliyor. İspanyol sürücü, “Geçen yıl güzel bir yarış oldu. Valentino Rossi'nin ardından 2. oldum. Bu pisti ve burada yarışmayı seviyorum” dedi.
Geçen yıl San Marino'da kazanan Valentino Rossi, sakatlık dönüşü henüz formunu bulabilmiş değil. San Marino'da İtalyan seyircilerden destek beklediğini belirten şampiyon sürücü, “Son 2 yıldır burada mükemmel işler çıkardık. 2 harika yarış geçirdik. Bu yarış şampiyona için büyük önem taşıyor. Seyircilerin de beklentisi yüksek. Ben de onlardan destek istiyorum” diye konuştu.
Moto GP San Marino Grand Prix'si, bu pazar saat 17:00'den itibaren NTV Spor ekranlarında olacak.

KAYNAK : http://ntvspor.net/haber/motor-sporlari/22711/lorenzopedrosa-kapismasi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder