8 Kasım 2010 Pazartesi

Yılmaz Vural Hakemi Elini Öptü

Vural'ın açıklamalarından Ajansspor tarafından derlenenler şu şekilde:
"Beşiktaş'la oynadık
kolay değil. 3 puan almamız lazımdı. Böyle önemli bir maçta 85. dakikada bizim oyuncuya çarpıp giren bir şut var. Futbolun şans ile ilgili tarafı bu. Bu pozisyonda şans yanımızda değildi. Ama şansın yanımızda olduğu anda vardı. 90+4 penaltı, doğru bir karar. Tolga'nın kurtardığı bir penaltı. Seyirilere heyecanı yüksek bir maç izlettiğimizi düşünüyorum. Oyuncularımı kutladım. Benim için önemli olan sonuç değil, verdiğiniz mücadele dedim. Seyircilerime, yönetimime teşekkür ediyorum. Bugün de rakipten çok pozisyonumuzuz var. Bu maç bizim tarafımızdan 3 puanla kapatılmalıydı."

Maç sonrası hakemle yaşadığı diyalog üzerine yöneltilen soru üzerine, "Maç sonrası hakemin yanağını öpecektim, elini uzatınca elini öptüm" diyen Vural, 'Mağlup olsaydınız da tebrik edecek miydiniz hakemi?' sorusu üzerine ise "Zaten mapğlup olduk sayılır" dedi.

Yılmaz Vural neden böyle birsey yaptı diye merak ediyor olabilirsiniz.. Biliyoruz ki, bu haftaya kadar Kasımpaşa'nın hakem hatalarına da kurban gittiğini unutmamak gerek..
Yılmaz hoca hakemin iyi bir maç yönettiğini düşünmüş olmalı ki, böyle bir harekette bulundu..
Ne diyelim artık.. Bu Yılmaz Vural gerçekten renki bir kişilik..

-BASIN TOPLANTISI-
Vural, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında ise bugün oynadıkları futbolla kendilerinin kazanması gerektiğini belirterek, ''Bunu başaramadığımız için üzgünüz. Kritik anda golü bulduk. 85. dakikaya kadar geldik. İsmail'in vuruşunda oyuncumuza çarpan top gol oldu. 3 puanı alamamak konusunda üzülürken, verilen bir penaltı vardı. Doğru bir karardı. (Eyvah puan gitti) derken, kalecimizin atışı kurtarmasıyla berabere kaldık. Kasımpaşa'nın verdiği mücadele ve ortaya koyduğu oyun anlamında bu lige dönüşümüzdür'' diye konuştu.

Beşiktaş'ın iyi oynadığı maçlardan birini kendilerine karşı sergilediğini savunan tecrübeli teknik adam, ''Rakibin pozisyon bulmasını engelledik. Biz pozisyon bulduk. Rakibimizle ilgili doğru tespitlerle bu sonucu ortaya çıkardık'' dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'in hakemlerin kendilerine saygısızlık yaptığı açıklamasının hatırlatılması üzerine Yılmaz Vural, ''Hakemler saygısızlık değil, hata yapıyor'' diye konuştu. 


KAYNAK : http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20101108/vural_hakemin_elini_neden_optu.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder