13 Nisan 2010 Salı

Alper Balaban hayatını kaybetti!

Alper Balaban hayatını kaybetti!
Almanya'nın Karlsruhe kenti yakınlarındaki Bretten'de 5 Nisan'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alper Balaban (23) hastanede vefat etti.

Hastane yetkilileri, Balaban'ın dün akşam yerel saatle 20.47 civarında hayatını kaybettiğini bildirdi.

Balaban cenazesinin büyük olasılıkla yarın Sakarya'nın Pamukova ilçesine gönderileceği ve orada toprağa verileceği kaydedildi.

Alper Balaban, Karlsruhe yakınlarındaki Bretten'de 5 Nisan'da gece geç saatlerde, B-293 numaralı kara yolu üzerinde otomobiliyle Eppingen yönüne giderken kaza geçirmiş ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

Almanya'nın Karlsruhe kentinde doğan ve Hoffenheim takımının altyapısından yetişen Balaban, 2005 yılında bu takımdan Fenerbahçe'ye transfer olmuş, daha sonra Kocaelispor, Bucaspor, İnegölspor, Eskişehirspor ve son olarak da Tavşanlı Linyitspor'a oynamıştı.

-FENERBAHÇE'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI-
Fenerbahçe Kulübü de resmi İnternet sitesinden Alper Balaban için başsağlığı mesajı yayınladı. Siteden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Almanya'nın Karlsruhe kentinde geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan, Profesyonel Futbol ve PAF takımlarımızın eski oyuncularından Alper Balaban'ın, yaklaşık 1 haftadır tedavi gördüğü hastanede, bugün yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Alper Balaban'a Tanrı'dan rahmet, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

-FEDERASYONDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI-
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, ''Ümit Milli Takım forması da giymiş olan Alper Balaban, Almanya'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. 1987 doğumlu olan Balaban, ülkemizde Fenerbahçe, Kocaelispor, Bucaspor, İnegölspor, Eskişehirspor ve TKİ Tavşanlı Linyitspor takımlarında da forma giydi. Alper Balaban'a, Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz'' denildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder