11 Nisan 2010 Pazar

Kabus devam ediyor..

Kabus devam ediyor..
(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Old Trafford'da Chelsea'ye 2-1 yenilerek Premier League'de liderlik koltuğundan olduktan sonra Bayern Münih karşısında da Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Manchester United; zorlu Blackburn Rovers deplasmanında moral aradı.

Ewood Park'taki 34. hafta mücadelesinde Peter Walton düdük çaldı, Trevor Massey ve Adam Watts da yardımcılıklarını yaptı.

Blackburn: Robinson, Salgado, Samba (Nelsen 33'), Jones, Givet, Nzonzi, Grella, Emerton (Dunn 46'), Pedersen, Olsson (Diouf 71'), Kalinic

Man Utd: Van der Sar, Neville, Ferdinand, Vidic, O'Shea (Evra 79'), Valencia, Scholes, Giggs (Gibson 57'), Nani, Berbatov, Macheda (Park 65')

Milli futbolcumuz Yıldıray Baştürk'ün sakatlığı sebebiyle kendisine Blackburn kadrosunda yer bulamadığı karşılaşmada konuk Manchester United da Anderson, Welbeck, Brown, Owen ve Rooney'den yoksun mücadele etmek durumunda kaldı.

Aldığı peşpeşe kötü sonuçların ardından ligde liderlik koltuğundan olan ve Şampiyonlar Ligi'nde havlu atan "Kırmızı Şeytanlar" aradığını Ewood Park'ta da bulamadı. Mücadelede gol sesi çıkmayınca taraflar 1'er puana razı olmak zorunda kaldı.

ManU bu skorla puanını 73 yaptı ve maç fazlasına rağmen lider Chelsea'nin gerisinde kaldı. Blackburn ise 43 puana yükseldi, Wolverhampton Wanderers deplasmanından beraberlikle dönen Stoke City'den onunculuğu devralma fırsatını kullanamamış oldu.

Merseyside Bölgesi'nden Chris Foy'un düdük çaldığı karşılaşmadaysa Wolverhampton Wanderers ve Stoke City karşı karşıya geldi. Milli futbolcumuz Tuncay Şanlı'nın 69. dakikada Kitson'un yerine oyuna dahil olduğu mücadelede de gol sesi çıkmadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder