1 Mart 2010 Pazartesi

"Adler bir adım önde"

Adler bir adım önde
Güney Afrika Cumhuriyeti'nde düzenlenecek 2010 Dünya Kupası'nda Alman Milli Takımının kalesini korumak için en şanslı adayın Bayer Leverkusen'in file bekçisi Rene Adler'in olduğu bildirildi.

Alman milli takımının kaleci antrenörü Andreas Köpke, bugün Münih kentinde yaptığı açıklamada, 2 gün sonra Almanya ile Arjantin arasında oynanacak dostluk karşılaşmasında Adler'in Almanya'nın kalesini koruyacağını belirtti. Köpke, Adler'in Dünya Kupası elemelerinde yapılan önemli maçlarda çok iyi bir performans gösterdiği için, diğer kalecilerden bir adım önde olduğunu ifade etti.

Adler'in kaleciler arasında şu an birinci sırada bulunduğunu kaydeden Köpke, ''Dünya Kupası'na kadar daha çok zaman var. Ancak her şey onun elinde. Kalede duran artı puan kazanır'' dedi.

Köpke, Schalke 04'ün kalecisi Manuel Neuer'e, Adler'in Alman Milli Takımının kalesini koruyacağını söylediklerini ve Neuer'in bunu anlayışla karşıladığını, kendisinin alınan karardan dolayı üzgün olduğunu, ancak Adler'in performansını kabul etmesi gerektiğini söyledi.

Adler de karardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dünyanın en iyi oyuncularına karşı önemli bir karşılaşma yapacaklarını, maçı büyük bir coşkuyla oynayacaklarını belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder