3 Mart 2010 Çarşamba

Denizlispor'da para dopingi..

Denizlispor'da para dopingi..
Turkcell Süper Ligi'nin 24. haftasında deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak olan Denizlispor'da hazırlıklar sürerken, yönetim zorlu maç öncesi futbolculara para dopingi yaptı.

Ligde son 3 haftayı 9 puanla kapatarak puanını 16'ya çıkaran Yeşil-siyahlı ekipte moraller yerine gelirken, yönetim kurulu da alınan galibiyetlerin ardından futbolculara ödeme yaptı.

Manisaspor maçı hazırlıklarını günde tek idmanla sürdüren Denizlispor'da kart cezalısı olan Youla'nın dışında eksik futbolcu bulunmazken, teknik direktör Hakan Kutlu'nun bu oyuncunun yerine Roberts'e görev vermesi bekleniyor.

Son haftalardaki başarılı çıkışlarını sürdürmek zorunda olduklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, "Kayserispor ve Diyarbakırspor gibi iki zorlu maçı kayıpsız atlatarak bizi ligden düştü gözüyle bakanlara en iyi cevabı verdik. Biz yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Ligde şu anda hiç bir şey sona ermiş değil. Önümüzde 11 maçlık bir periyot var. 3 puanlık sistemde alınan her galibiyet hedefe ulaşılmasında bir engeli daha ortadan kaldırır. Denizlispor inançlı ve takımını çok seven oyunculardan kurulu bir ekip. Bugüne kadar verilen mücadele bunu ortaya koyuyor. Biz, Manisa deplasmanında her zamanki gibi mücadelemizi ortaya koyarak galip gelmek istiyoruz" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder