4 Mart 2010 Perşembe

'En büyük hayalim şampiyonluk..''

''En büyük hayalim şampiyonluk..''
Best FM’de yayınlanan Özkan Öztürk’ün hazırlayıp sunduğu “Futbol Vadisi” programına telefonla katılan Onur Recep Kıvrak, Karşıyakaspor’da oynarken hedefleri arasında Trabzonspor’un olduğunu ve şu an da hedefi doğrultusunda ilerlediğini belirterek, takımda herşeyin yolunda gittiğini, Şenol Güneş ile yakaladıkları çıkışı devam ettirmek istediklerini söyledi.

Şenol Hoca’ya güveniyoruz
Şenol Güneş’in, Trabzonspor’u çok iyi tanıyan biri olduğunu söyleyen başarılı kaleci, “Geldiği ilk günden itibaren futbolcularla olan diyaloğu, yaklaşımı inanılmaz derece iyiydi. Bu da futbolcuları olumlu yönde etkiliyor. Bu diyaloglar içinde iyi bir çıkış yakaladık. O futbolcularına güveniyor, biz de ona güveniyoruz” dedi.

İdölüm Şenol Güneş
Trabzonspor’a geldiğinde idolünün Şenol Güneş gibi başarılı bir kaleci olmak olduğunu söyleyen Kıvrak, Şenol Hoca takımın başına getirildiğinde inanılmaz derecede heyecanlandığını ve onunla birlikte çalışmanın gurur verici bir duygu olduğunu da sözlerine ekledi.

Milli Takım’daki ortam çok iyi
A Milli Takım kadrosunda yer alan Onur Recep Kıvrak, yeni yapılanmada takım içindeki ortamın çok iyi olduğunu, takımda kendilerinden yaşça büyük olan ağabeylerinin kendisi gibi genç oyunculara olan yaklaşımlarının da çok sıcak olduğunu belirtti.

Yerli kaleci sıkıntısı var
Yabancı kalecilere, yerli kalecilere oranla daha çok tölerans gösterildiğini belirten genç file bekçisi, şu an Türkiye’de yerli kaleci sıkıntısı yaşandığını, takımların kalecilere biraz daha fazla destek verdikleri sürece yerli kalecilerin görevlerini daha iyi yapabileceklerine inandığını söyledi.

Trabzonspor’la şampiyonluk yaşamak istiyorum
En büyük hayalinin Trabzonspor’da şampiyonluk yaşamak olduğunu söyleyen Onur Recep Kıvrak, bunu düşünmenin bile tüylerini diken diken ettiğini ayrıca A Milli Takım’ın kalesini de uzun yıllar korumanın hedefleri arasında olduğunu belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder