2 Mart 2010 Salı

Şampiyonluğa mektuplar...

Şampiyonluğa mektuplar...
Bursaspor taraftarı, şampiyonluğa olan inançlarını kağıda dökecek.

"Şampiyonluk gelince yeşil beyazlı taraftarlar ne düşünürdü?" fikri ile bursasporum.com'da ortaya çıkan "Şampiyonluğa mektuplar" organizasyonu, taraftarı o mutlu güne şimdiden götürüyor..

Sitede konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde;

Yıllardır bırakın söylemeyi hayalini bile kuramadığımız o sihirli kelime artık şimdilerde dilimizde, zihnimizde ve hayallerimizde...

Yıllar önce altı doldurulmadan konulan şampiyonluk hedeflerinin altında ezilmedik mi? Adı konulan ama gelmeyen şampiyonluklar sonrası isyan etmedik mi? Ya şimdi... Düşündükçe bile kalplerimizin atışını hızlandıran o muhteşem sona hiç bu kadar yaklaşmamıştık değil mi?

İnanmışlık ve birliktelik tavan yapmışken, sahadaki ve saha kenarındaki yiğitler bu yola başkoymuşken haydi gelin o muhteşem geceyi hayal edelim. İstanbul hegemonyasını yıkacağımız, 16 Mayıs 2010 gününe olan hayallerimizi yazalım. Bir başka deyişle; şampiyonluğu yazalım.

1 hafta süreyle sampiyonlugamektuplar@bursasporum.com mail adresine şampiyonluk hayallerinizi ve o gün yaşanması muhtemel duygularınızı adınız, soyadınız, yaşınız ve yaşadığınız şehiri de yazarak gönderin, o büyük gün sonunda tüm bu duyguları yüzbinlerce Bursasporlu ile paylaşalım.

HAYDİ BURSASPORLULAR! ŞAMPİYONLUĞA MEKTUPLAR...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder