1 Mart 2010 Pazartesi

"F.Bahçe'yi analiz etmek çok kolay"

F.Bahçe'yi analiz etmek çok kolay
Abdulah Avcı, Fenerbahçe karşısında galip geldikleri mücadeleyi Best FM’de yayınlanan Özkan Öztürk ile Futbol Vadisi programına değerlendirdi.

Avcı şöyle konuştu:
"İyi oyun oynamaya çalışan ekipler karşı bizim gibi takımların konsantrasyonu daha fazla oluyor. İyi oynuyoruz, iyi mücadele ediyoruz. Bunun karşılığını da alıyoruz. Bu sene genel anlamda baktığımızda 3 büyüklerin hepsiyle oynadığımız maçlarda galibiyetlerimiz ve beraberliklerimiz vardı. Daha oynayacağımız maçlar var önümüzde. Beşiktaş ve Galatasaray ile oynayacağımız maçlar var. Bu maçlar da umarım bizim adımıza keyifli geçer."

Fenerbahçe hep aynı sistemle oynuyorFenerbahçe’nin 5-6 senedir aynı sistemle oynadığını, sadece oyuncu isimlerinin değiştiğini belirten Abdullah Avcı, "Bunu biz değil herkes biliyor. Bu anlamda sahaya bunu dikkate alarak çıkan takımlar başarılı oluyor. Fenerbahçe’de sadece bu maçı değerlendirmemek lazım. Bir hafta önce Bursaspor maçında 30-40 dakika inanılmaz derecede iyi oynadılar. Belki 3-0 yapacaklardı ama maçı kaybettiler. Onların bu hafta itibariyle bir maç kazandıkları takdirde tekrar zirve yarışının içinde olacaklarını düşünüyorum" dedi.

Stat ve tesis projesi var
Başarılı teknik adam İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nun gelecek yıllardaki hedefleri hakkında da kısa bir açıklamada bulundu.
"Biz lig tarihinin üçüncü senesini oynayan bir takımız. Her sene üstüne ufak bir tuğla ekliyoruz. Baktığımızda bunun istikrarın karşılığı olduğunu düşünüyorum. Stat ve tesis projesi var. Alt yapıya biraz daha yönelip Türk futboluna yeni yüzler kazandıran, devamlı üst standartlarda oynayan, kupada belli hedefleri kovalayan bir takım olacak. Bu sene Türkiye Kupası’nda tarihimizde ilk kez çeyrek final oynadık. Bu bizim için önemli bir gelişimdi. Lige baktığımızda bu sezon belirli bir standartta gidiyoruz. Bu bizi son derece mutlu ediyor. Önümüzdeki senelerde ligin daha çetin, daha kazanmaya odaklı bir takımı olacağımızı tahmin ediyorum."

Kanfory Sylla’nın durumu iyi
Abdullah Avcı, Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmada tribünleren atılan bozuk para ile yaralanan Sylla’nın kafasında ufak bir yarığın oluştuğunu ve bunun tedavisinin hemen yapıldığını söyleyerek, oyuncusunun sağlık durumunda ciddi bir problem olmadığını belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder