8 Mart 2010 Pazartesi

Başımız sağolsun!

Başımız sağolsun!
Futbol Federasyonu, Elazığ'da sabah saatlerinde meydana gelen depremde hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Federasyonun resmi internet sitesinde yer alan mesajda, ''Elazığ'da bu sabaha karşı meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli yakınlarına başsağlığı dileriz'' denildi.

-GALATASARAY-
Bu sabaha karşı Elazığ'da meydana gelen deprem nedeniyle hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Tanrı'dan rahmet, yakınlarına ve tüm ulusumuza başsağlığı diliyoruz. Depremde yaralananlara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

-FENERBAHÇE-
Elazığ'da sabah saatlerinde meydana gelen depremde bazı vatandaşlarımızın hayatlarını kaybettiği bazı vatandaşlarımızın ise enkazdan yaralı olarak çıkartıldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.
Depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine başsağlığı diliyor, yaralı olarak enkazdan kurtarılan vatandaşlarımızın da biran önce eski sağlıklarına kavuşmalarını istiyoruz.

-BURSASPOR-
Bursaspor Kulübü, Elazığ'da sabah saatlerinde meydana gelen 6 şiddetindeki depremde hayatını kaybedenler için ''başsağlığı'' mesajı yayımladı.

Bursaspor Kulübünün, ''www.bursaspor.org.tr'' adresli resmi internet sitesinde yer alan açıklamada şöyle denildi:
''Elazığ'da sabah saatlerinde meydana gelen depremde onlarca vatandaşımızın hayatlarını kaybettiği, birçok vatandaşlarımızın ise enkazdan yaralı olarak çıkartıldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine başsağlığı diliyor, yaralı olarak enkazdan kurtarılan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.''

-BEŞİKTAŞ-
Bu sabaha karşı Elazığ'da meydana gelen depremi üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz.

-TRABZONSPOR-
Trabzonspor Kulübü, Elazığ'da sabah saatlerinde meydana gelen depremde hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Trabzonspor Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, ''Elazığ'da bu sabaha karşı meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, kederli yakınlarına başsağlığı dileriz'' denildi.

-ANKARAGÜCÜ-
Ankaragücü Kulübü, Elazığ'da sabah saatlerinde meydana gelen depremde hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, ''Bu sabaha karşı Elazığ'da meydana gelen depremi büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz'' denildi.

-MANİSASPOR-
Manisaspor kulübü, Elazığ'da sabah saatlerinde meydana gelen depremde hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Manisaspor'un resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, ''Elazığ'da meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli yakınlarına başsağlığı, depremden yaralı olarak kurtulan vatandaşlarımızın bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz'' denildi.

DENİZLİSPOR-
Denizlispor Kulübü, Elazığ'da meydana gelen depremde hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Denizlispor kulübünün resmi internet sitesinde yer alan mesajda ''Elazığ'da bu sabaha karşı meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli yakınlarına başsağlığı dileriz'' denildi.

-GENÇLERBİRLİĞİ-
Gençlerbirliği Kulübü, Elazığ'da sabah saatlerinde meydana gelen depremde hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan mesajda, ''Elazığ'da bu sabah saat 04.32'de, merkez üssü Karakoçan ilçesi, Başyurt beldesi olan 6.0 büyüklüğünde meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli yakınlarına ve ulusumuza başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz'' denildi.

SİVASSPOR-
Sivasspor Kulübü, Elazığ'da sabah saatlerinde meydana gelen depremde hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan mesajda, ''Elazığ'da meydana gelen depremi üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine başsağlığı diliyor, yaralı olarak enkazdan kurtarılan vatandaşlarımızın da bir an önce eski sağlıklarına kavuşmalarını istiyoruz'' denildi.

-DİYARBAKIRSPOR-
Diyarbakırspor Kulübü, Elazığ'da meydana gelen depremde hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, merkez üssü Elazığ'ın Karakoçan ilçesine bağlı Başyurt beldesi olan 6.0 büyüklüğündeki depremde 57 vatandaşın hayatını kaybetmesi, çok sayıda vatandaşın yaralanması ve büyük maddi hasar olmasından büyük üzüntü duyulduğu belirtildi. Açıklamada, ''Diyarbakırspor camiası olarak bu sabaha karşı Elazığ'da meydana gelen depremi üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz'' denildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder