3 Mart 2010 Çarşamba

Güreşçilerimiz Macaristan'da..

Güreşçilerimiz Macaristan'da..
Grekoromen Güreş Milli Takımı, Macaristan'ın Szombathely kentinde, 6-7 Mart tarihlerinde düzenlenecek Uluslararası Szombathely Golden Grand Prix Turnuvası'nda 18 sporcuyla mücadele edecek.

Macaristan'ın Tata kentine 10 gün önce giderek kampa giren Grekoromen Güreş Milli Takımı, burada turnuvaya katılacak diğer ülkelerin takımlarıyla ortak çalışmalar gerçekleştirdi.

Milli Takım Teknik Direktörü Salih Bora, Macaristan'daki turnuvanın Avrupa Şampiyonası öncesi en ciddi sınavlardan biri olduğunu belirterek, "Burada, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de önümüzdeki ay yapılacak Avrupa Şampiyonası'na katılacak sporcuları da belirleyeceğiz. 18 sporcuyla Macaristan'a gelmemiz, turnuvaya ve Avrupa Şampiyonası seçmelerine ne kadar önem verdiğimizin göstergesidir. 10 günlük ortak kamp çalışmalarının da çok yararlı olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Grekoromen Güreş Milli Takımı kafilesinde teknik direktör Salih Bora, antrenör Hakkı Başar, doktor Ömer Kırmızı ve masör Suta Aksakal'ın yanı sıra şu sporcular bulunuyor:
55 kilo: Erhan Karakuş, Hammet Rüstem, Kürşat Kiraz
60 kilo: Rahman Bilici, Soner Sucu
66 kilo: Refik Ayvazoğlu, Samet Günal, Atakan Yüksel
74 kilo: Selçuk Çebi, Şeref Tüfenk, M.Ali Küçükosman
84 kilo: Nazmi Avluca, Ahmet Yıldırım, Aslan Atem
96 kilo: Ahmet Taçyıldız, Cenk İldem
120 kilo: Rıza Kayaalp, Atilla Güzel

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder