2 Mart 2010 Salı

Hacısalihoğlu'ndan 3G açılımı..

Hacısalihoğlu'ndan 3G açılımı..
Hacısalihoğlu, hakemler konusunda ise Türkiye Futbol Federasyonu'na hak verdiklerini belirtti.

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İkinci yarıya çok iyi bir başlangıç yaptıklarını kaydeden Hayrettin Hacısalihoğlu, "Trabzonspor çok iyi bir çıkış yakalamıştı. Son 3 maçta galibiyeti hak edecek oyun oynadık. Rakiplerden de çok üstündük. Şansızlık, beceriksizlik sonucu 3 puan alamadık. Söz konusu maçlardan puan çıkarabilseydik 6 puan önde olacaktık. Ama bu sonuçlar futbolun içinde var. Zaman zaman kötü oynayıp kazandığınız, iyi oynayıp kazanamadığınız hatta iyi çıkış yakalayıp daha sonra kötü maçlar çıkardığınız maçlar var. Yönetim, teknik kadro ve futbolcuların arzusu bu maçlardan galibiyetle tamamlayıp zirvede yer almaktı. Maalesef bu olmadı. Bundan sonra yine bir seri yakalayıp çok iyi konuma gelebiliriz. Çünkü ligde bu sezon görüyoruz ki takımlar çok sürpriz neticeler alabiliyor. Favori takım kendi sahasında yenilebiliyor. Ligin en alt sırasındaki takım deplasmanda galip gelebiliyor" dedi.

Hakemler konusunda Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) hak verdiklerini belirten Hacısalihoğlu, "Federasyona hak veriyoruz. Hakikaten sınırlı sayıda hakem var ve bunları kazanmak için uğraşıyorlar. Ancak son maçtaki hakem bize daha önce de yaptığı hatalar nedeniyle puan kaybettirmişti. Şu an için hazır olmadığını söylüyorum, 'kötü insandır, art niyetlidir' demiyorum. Ama takımlar çok emek veriyorlar, maddi harcamalarda bulunuyor. Hakemin bir hatası sizin bir sezon boyunca yaptığınız çalışmaları bitirebiliyor. Halis Özkahya ileride iyi bir hakem olursa, bunda Trabzonspor'un çok büyük payı olacak, çünkü bu hakem uğruna büyük bedeller ödedik" şeklinde konuştu.

Hacısalihoğlu, Gençlerbirliği, Gaziantepspor ve Galatasaray maçlarını kayıpsız geçilmesi halinde Trabzonspor'un daha iyi konumda olacağını ifade ederek "Söz konusu maçları kayıpsız geçersek Trabzonspor konum olarak daha iyi bir yer olur. Bu sezon bu maçlar 3 neticeye gebe, bizim arzumuz bu 3 maçı da galibiyetle tamamlamak. Zirvede olabileceğimiz en üst sırada olalım ve ligi bu şekilde tamamlayalım. Ancak maçlarda karşı takımlarda iddialı hazırlanıyor. Kesin olarak biz kazanacağız demeyeceğiz ama kazanmayı hedefleyecek şekilde çalışıyor takımımız. Hocamızda takımı motivasyon olarak hazırlıyor ve çalıştırıyor" diye konuştu.

Kolombiyalı futbolcuları Teofilo'nun durumunu da değerlendiren Hacısalihoğlu, "Teofilo'nun uyum sürecinde biraz gecikme oldu. Onu yakından tanıyanlar Teofilo'nun bu olmadığını söylüyorlar. Bizde umuyoruz ki bu uyum sürecini kısa zamanda tamamlar ve Türkiye ve takıma daha iyi adapte olur ve gerçek Teofilo olarak Trabzonspor'a hizmet eder" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder