8 Mart 2010 Pazartesi

"Keşke maçlar 85 dakika olsa"

Keşke maçlar 85 dakika olsa
Kasımpaşa’nın takım kaptanı Yekta kurtuluş, Best FM’den Özkan Öztürk’ün hazırlayıp sunduğu Futbol Vadisi’ne telefonla katıldı.

Kasımpaşa serüveninin 3 yıl önce başladığını belirten Yekta Kurtuluş, Kasımpaşa’ya İzmirspor’dan geldiğini ve burada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

MAÇLAR 85 DAKİKA OLSA 42 PUANIMIZ OLURDU
Başarılı futbolcu takımının bu sezon son dakikalarda yediği gollerle puan kaybetmesini, ”Biraz konsantrasyon eksikliği. Biraz da şansızlık. Genelde zaten duran toplardan yedik golleri. Takım arkadaşlarımızla da bunu konuştuk. Maçlar 85 dakika oynansa şu an 42 puanımız vardı. Ama şansımız yağver gitmedi” şeklinde değerlendirdi.

ŞANSSIZLIĞIMI KIRDIM
Oynadığı son dört lig maçında da gol atan Yekta Kurtuluş, yakaladığı bu performansla ilgili olarak, “Daha öncede pozisyon yakalıyordum ama bir türlü gole çeviremiyordum. Artık o şansızlığı da kırdım. İnşallah daha fazla gol atarak takıma daha yararlı olurum” dedi.

TRANSFER TEKLİFİ YOK
Şu an için herhangi bir transfer teklifi gelmediğini söyleyen Yekta, hayalinde her Türk futbolcunun olduğu gibi önce büyük takımlarda, sonra Avrupa’da oynamak olduğunu, Milli Takım’ın da hedefleri arasında yer aldığını ve amacına ulaşmak için çabaladığını belirtti.

İZMİRLİLER FUTBOLCULARINA SAHİP ÇIKMIYOR
İzmir doğumlu oyuncu, Süper Lig’de hiçbir İzmir kulübünün olmamasını İzmir takımlarının İzmirli futbolculara sahip çıkmamasına bağladı. Kendisinin ve bir çok arkadaşının İzmirspor’dan maddi zorluklar nedeniyle ayrıldığını belirten Yekta Kurtuluş, İzmir’de futbola maddi desteğin olmamasından ve iş adamlarının futbola yatırım yapmaktan kaçınmasından yakınırken, Buca ve Altay’ın da önümüzdeki sezon Süper Lig’e çıkacağına inandığını söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder