9 Şubat 2010 Salı

Elano var, Santos yok..

Güney Afrika Cumhuriyeti'nin evsahipliği yapacağı 2010 DünYa Kupası Finalleri'ne hazırlanan Brezilya'nın İrlanda'yla Londra'da yapacağı özel maçın kadrosu açıklandı. Teknik direktör Dunga; Galatasaraylı Elano'yu aday kadroya dahil etti, Fenerbahçeli Andre Santos'u ise kadroya alınmadı.
2 Mart'ta İrlanda'yla Londra'da karşılaşacak Brezilya Milli Takımı'nda teknik direktör Carlos Dunga aday kadroyu açıkladı.

Milanlı Ronaldinho'yu "Planlarımızda yer almıyor. Siz (Gazeteciler) her zaman büyük isimler istiyorsunuz, ama bizim için büyük veya küçük isim diye bir şey yok. Sahaya giren, oynayan ve sorunu çözen oyuncu var. Kendi kendimize sorun yaratamayız" diyerek aday kadroya çağırmayan başarılı teknik adam, Galatasaraylı Elano'yu aday kadroya dahil etti, Fenerbahçeli Andre Santos'sa kadroya alınmadı.

Brezilya basınında yapılan değerlendirmelerde ise Dunga'nın açıkladığı kadroda sürpriz olmadığı ve büyük olasılıkla Dünya Kupası'na bu futbolcularla gidileceği ifade edildi

Kaleciler: Julio Cesar (Inter Milan), Doni (Roma)

Defans oyuncuları: Maicon (Inter Milan), Daniel Alves (Barcelona), Gilberto (Cruzeiro), Michel Bastos (Lyon), Juan (Roma), Lucio (Inter Milan), Luisao (Benfica), Thiago Silva (AC Milan)

Orta saha oyuncuları: Gilberto Silva (Panathinaikos), Josue (Wolfsburg), Felipe Melo (Juventus), Lucas (Liverpool), Kaka (Real Madrid), Ramires (Benfica), Elano (Galatasaray), Julio Baptista (Roma), Kleberson (Flamengo)

Forvetler: Robinho (Santos), Adriano (Flamengo), Nilmar (Villarreal), Luis Fabiano (Sevilla)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder