26 Şubat 2010 Cuma

Emmanuel Emenike Transferin Yeni Gözdesi.

Transferin gözdesi olmaya hazır..
Bank Asya 1. Lig'de açık ara liderliğini sürdüren ve Turkcell Süper Lig için gün sayan Karabükspor'un golcü oyuncusu Emmanuel Emenike, transfer döneminin yeni gözdesi olmaya hazırlanıyor.

Turkcell Süper Lig yolunda adeta gün sayan Bank Asya 1. Lig lideri Karabükspor'da golcü oyuncu Emmanuel Emenike, transfer piyasasının en çok konuşulan isimlerinden birisi olmaya hazırlanıyor. Emenike'nin menajeri Mehmet Gölpunar, golcü oyuncuya birçok teklif olduğunu söyledi. Bu sezon oynadığı futbol ve attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Emmanuel Emenike'nin menajeri Mehmet Gölpunar, transfer söylentilerine açıklık getirdi.

-SÜPER LİG TAKIMLARININ LİSTESİNDE-
Mehmet Gölpunar, Emenike'nin birçok Süper Lig takımının listesinde olduğunu ve başarılı futbolcunun Bank Asya 1. Lig'de gol krallığı yarışında zirvede olduğunu belirterek, "Emenike'nin Karabükspor ile 3 yıllık anlaşması var. Kendisi Karabükspor'un futbolcusudur. Başkan Feridun Tankut ile verilmiş bir sözümüz var. Emenike, birçok takımdan teklif alıyor. Ancak Nijeryalı futbolcu Karabükspor'un malıdır. Başkan Feridun Tankut ne derse o olur" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder