22 Şubat 2010 Pazartesi

Lille Kadıköy'e moralli geliyor..

Lille Kadıköy'e moralli geliyor..
(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Rennes [1 - 2] Lille
10' [0 - 1] Frau
25' [1 - 1] Leroy
88' [1 - 2] Aubameyang

Geçen perşembe akşamı Metropel'de temsilcimiz Fenerbahçe'yi 2-1 deviren Lille, Fransa Ligi'nin 25. haftasında zorlu Rennes deplasmanına konuk oldu.

Stade de la Route de Lorient'teki karşılaşmaya Landreau, Debuchy, Rami, Ricardo Costa, Chedjou, Mavuba, Balmont, Cabaye, Gervinho, Hazard ve Frau ilk 11'iyle çıkan konuk ekip; 10. dakikada perşembe gecesi Deniz'in hatasından yararlanarak skoru belirleyen golü atan Frau'yla skor avantajını yakaladı..

Bu gole 25. dakikada cevap veren Leroy skora dengeyi getirdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi..

İkinci sırada yer alan Montpellier'in puan kaybettiği haftada fırsat tepmek istemeyen Fenerbahçe'nin rakibi 88. dakikada Aubameyang'ın attığı golle mücadeleden 2-1'lik skorla galip ayrıldı, puanını 47'e çıkardı. Sahasında istemediği bir sonuç olan ev sahibi ekip ise 37 puanda kaldı..

Öte yandan 37. dakikada rakibiyle giriştiği ikili mücadelenin ardından sakatlanan ve oyundan çıkmak durumunda kalan Gervinho'nun durumunun ciddi olmadığı ve riske edilmemek için oyundan alındığı bildirildi. Başarılı oyuncunun kesin sağlık durumununsa yapılacak kontrollerin ardından netleşeceği açıklaması yapıldı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder