23 Şubat 2010 Salı

Fenerbahçe - Bursaspor Soyunma Odasında Neler Oldu ?

Soyunma odasında neler yaşandı?
REFİK FİDAN / İHA

Fenerbahçe deplasmanında ilk dakikalarda yediği iki golle yenik duruma düşen Bursaspor, karşılaşmanın son dakikalarında attığı iki golle karşılaşmadan zaferle ayrılmayı başardı.

İlk yarının bitimiyle birlikte soyunma odasında futbolcularını motive eden Sağlam, "İkinci yarı yorgun olacaklar. Siz bu maçı çevirebilecek güçtesiniz. İnancınızı hiç kaybetmeyin. Çıkın ve aslanlar gibi mücadelenizi gösterin" dedi.

Soyunma odasındaki motive konuşmasının ardından ise sahaya çıkan Bursasporlu futbolcular taraftarlarlarına bambaşka bir takım izlettirmeyi başardı. Oyunu Fenerbahçe yarı sahasına yıkan Bursaspor ard arda bulduğu iki golle Kadıköy'den galibiyet ile ayrılmayı başardı.

Maç sonrası ise soyunma odasında ayrı bir sevinç yaşandı. Teknik ekip, futbolcular ve doktorlar galibiyetin ardından kenetlenirken en büyük sevinci Ertuğrul Sağlam yaşadı.

"OZAN İPEK'E 'GOL ATACAKSIN' DEDİ"
Maçın devre arasında ise Bursaspor'un iki golünü atan Ozan İpek ile Genel Menejer Adil Cenkçiler arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

İpek'e devre arasında, "İçime doğdu gol atacaksın" diyen Cenkçiler Ozan İpek'in golü sonrası büyük sevinç yaşadı. Takımının beraberlik ve galibiyet golünü atan Ozan İpek ilk golün ardından Adil Cenkçiler'e koşarak sevincini paylaştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder