10 Şubat 2010 Çarşamba

''Fenerbahçe'yi şoke edeceğiz..''

Bursaspor’un tecrübeli futbolcusu Ali Tandoğan, Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda yaptığı açıklamada, yarı final için inançlarını kaybetmediklerini belirterek “Fenerbahçe’ye 3-0 yenildik, diye pes etmiş değiliz. Amacımız erken gol bulmak. Maç çok farklı bir seyir alır. Erken bulunan golün ardından bir gol daha bulursak rakibimizi demoralize etmiş olacağız” dedi.

İlk maçta zeminin kötü olmasının kendilerini çok etkilediğini dile getiren Ali, “Çok kötü zeminlerde de oynadık, ama oradaki zemin tam anlamıyla kumdu. Yıllardır, Fenerbahçe maçlarında oynuyorum. Statta hep aynı problem var. Biz Bursa Atatürk Stadı’nın zeminine kötü diyoruz, ama bizden daha kötüleri de varmış” şeklinde konuştu.

-"ERKEN GOL BULUP FENERBAHÇE’Yİ ŞOKE EDECEĞİZ"-
Oynadığımız futbola bakıldığında ilk maçta 3-0’lık bir yenilgiyi hak etmedik. Ama 3-0 yenildik, diye pes etmiş değiliz. Rövanş maçı için iddialıyız. En kısa zamanda golü bulduktan sonra 3 farka biz de ulaşmak istiyoruz.

İlk dakikalarda gol bulmak bizim adımıza çok önemli. Amacımız erken gol bulmak. Maç çok farklı bir seyir alır. Erken bulunan golün ardından bir gol daha bulursak rakibimizi demoralize etmiş olacağız. Ama Fenerbahçe’nin de iyi kapanıp kontratağa çıkacaktır. Kolay olmayacak.

-"ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU’NUN ZEMİNİ MOTİVASYONUMUZU DÜŞÜRDÜ"-
Gerçekleri söylemek gerekiyor. Şükrü Saraçoğlu Stadı’nın zemini nedeniyle biz de Fenerbahçeli futbolcular da çok zorlandı. Çok kötü zeminlerde de oynadık, ama oradaki zemin tam anlamıyla kumdu. Kumun üzerinde oynadık. Bu hem bizim hem Fenerbahçelilerin motivasyonunu düşürdü. İnsanın içenden futbol adına pek bir şey yapmak gelmiyor; çünkü o stada, o atmosfere o saha yakışmıyor. Bir an önce düzeltilmesini bekliyoruz.

Yıllardır, Fenerbahçe maçlarında oynuyorum. Statta hep aynı problem var. Biz Bursa Atatürk Stadı’nın zeminine kötü diyoruz, ama bizden daha kötüleri de varmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder