25 Şubat 2010 Perşembe

Ozan İpek'te adres İbrahim Yazıcı..

 Ozan İpek'te adres İbrahim Yazıcı..
Engin Kırkpınar'dan gelen yazılı açıklama şu şekilde;
'Ozan İpek'in resmi temsilcisi olarak son günlerde oyuncumuzla ilgili konuşulan olumsuz haberlerin oyuncumuzu ve de bizi sıkıntı içine sokması sebebiyle rahatsızlığımızı dile getirir ve ne futbolcumuz Ozan İpek'in, ne de kendimizin transfer dedikoduları içinde yer almak istemediğimizi beyan ederiz.

Zira oyuncumuz Ozan'ın transfer dedikoduları ile uğraşmak şöyle dursun, iki tane büyük hedefi bulunmaktadır ki bunlardan birisi Bursaspor'un şampiyonluğu ve ikincisi A Milli takıma gitme isteğidir. Kaldı ki futbolcumuza şu an herhangi bir transfer teklifi de yoktur. Bununla beraber eğer Ozan İpek'i transfer etmek isteyen kulüpler varsa ya da olursa, doğal olarak zaten Bursaspor Başkanı sayın İbrahim Yazıcı ile görüşecektir ve de görüşmelidir. Nitekim bir kez daha altını kalınca çizmekte fayda vardır ki oyuncumuza herhangi bir resmi teklif zaten vuku bulmamıştır.

Oyuncumuz Ozan İpek, Bucaspor'da oynarken Bursaspor tarafından takip edilmiş ve Bucaspor'daki çıkışı ve gösterdiği performans nedeni ile beğenilmiş, sayın hocamız Ertuğrul Sağlam'ın oyuncunun alınması yönündeki raporu doğrultusunda da sayın Başkan İbrahim Yazıcı onayı ile transferi gerçekleştirilmiştir. Şüphesiz Bursaspor şimdilerde şampiyonluğun önemli adaylarından birisi durumuna gelmiştir ve oyuncumuz da bu bağlamda elinden geleni yapmaktadır. Ancak ne var ki Ozan İpek'in performansını olumsuz etkileyecek, olumsuz ve de asılsız dedikodulardan oyuncuyu bizzat uzak tutmak gerektiğinden bu dedikodulara son vermek istiyoruz. Zira transfer sezonu da Haziran ayında başlayacağı için bu konular tamamıyla İbrahim Yazıcı ve kulübü ile alakalıdır, onları bağlamaktadır. Üstelik futbol etik kurallarına göre de sözleşmesi devam eden bir oyuncunun sözleşmesi devam ettiği süre zarfında kendi kulübünün izni olmadan görüşme yapması da doğru değildir ve zaten bu tür görüşmeler de hiç gerçekleşmemiştir.

Bilinmesi gereken en önemli hususlardan birisi de Ozan İpek'in 2012 yılına kadar Bursaspor'un sözleşmeli oyuncusu olduğudur. Bu sebepledir ki ne oyuncumuz ne de biz bundan sonrasında "Transfer dedikoduları" başlığı altında anılmak istemiyoruz.

Saygılarımızla


ENGİN KIRKPINAR
Turkish Football Federation
Licensed Player's Agent
License No: 0047

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder