29 Ağustos 2010 Pazar

11 yıllık hasret bitiyor

Beşiktaş ile Kardemir Karabükspor, ligde 11 yıl sonra karşı karşıya gelecek.
11 yıllık hasret bitiyor
Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden Beşiktaş, UEFA'ya havlu atan ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin aksine moralli. Ligde Bucaspor galibiyetinin ardından İstanbul Belediye'ye mağlup olan Schuster'in öğrencileri, 3. hafta mücadelesinde Karabük deplasmanına çıkacak.
Quaresma ve Guti'nin her geçen gün artan performanslarıyla gücüne güç katan Kartal, Kardemir Karabükspor'u devirerek, taraftarına Belediye yenilgisini unutturmak ve galibiyet serisine başlamayı hedefliyor. Geçtiğimiz hafta Kayserispor'a 1-0 mağlup olan Karabük temsilcisi ise sahasında en az bir puan almak istiyor.
Beşiktaş, Karabükspor karşısına sakatlıkları devam eden Tomas Sivok, Hakan Arıkan ve yeni transfer Mehmet Aurelio'dan yoksun çıkacak.

Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanacak maçta hakem Tolga Özkalfa düdük çalacak. Saat 20:00'de başlayacak karşılaşma, canlı anlatımla NTVSPOR.NET'te olacak.
7. RANDEVUBeşiktaş ile Kardemir Karabükspor, lig tarihinde 7. kez karşı karşıya gelecek.
İki takım arasında geride kalan 6 maçtan 4'ünü Beşiktaş, 1'ini Kardemir Karabükspor kazanırken, 1 maç da berabere sonuçlandı. Siyah-beyazlı takımın 14 golüne, Kardemir Karabükspor 5 golle yanıt verdi.
KAYNAK : http://ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/22304/11-yillik-hasret-bitiyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder