26 Ağustos 2010 Perşembe

"Hırslı olacağız!"

Schuster, her zaman kazanmayı istediğini belirtti, İBB maçında sonra Helsinki'de daha hırslı olacaklarını kaydetti ancak uyardı; "ilk maçı düşünmemeliyiz".


Hırslı olacağız!
Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, her zaman kazanmayı isteyen bir teknik direktör olduğunu ve UEFA Avrupa Ligi play-off turunda karşılaşacakları HJK Helsinki maçında da aynısını istediğini söyledi.

Schuster, maçın oynanacağı Sonera Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, yarın HJK Helsinki karşısına kazanmak için çıkacaklarını belirterek, ''İlk maçı düşünürsek bu rahatlamaya neden olur. Bu da sıkıntı yaratır. İstanbul'da rakibimize karşı güzel bir oyun oynadık. Ancak bunu unutmak lazım'' dedi.

Şu ana kadar UEFA Avrupa Ligi'nde iyi sonuçlar aldıklarını hatırlatan Alman çalıştırıcı, ''Yarın şimdiye kadar UEFA Avrupa Ligi'nde aldığımız iyi sonuçlar gibi bir skor elde etmek istiyoruz. Galibiyet almak istiyoruz'' dedi.

Rakiplerinin iki yüzü olan bir ekip özelliği taşıdığını kaydeden Bernd Schuster, ''İstanbul'da farklı bir takımdı. Burada da daha farklı olacak. Bu nedenle dikkatli olmalıyız. Yarın neredeyse ilk maçtaki takımla çıkacağız. Bir farklı isim olacak. İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında yediğimiz goller ve aldığımız sonuç biraz moral bozukluğu yarattı. Dolasıyla bu maçta hücum oynayıp daha hırslı olacağız'' diye konuştu.

-''ŞU AN İÇİN BURADA OYNAMAYI TERCİH EDERİM''-
Maçın yapılacağı stadın suni çime sahip olmasının hatırlatılması ve bunun sıkıntı yaratıp yaratmayacağı yönündeki soruyu yanıtlayan siyah-beyazlı takımın çalıştırıcısı, bu duruma alışmaya çalışacaklarını, ancak şu an için burada oynamayı tercih edeceğini söyledi.

Her şekilde kendi sahalarında oynamayı isteyeceklerini anlatan Schuster, şöyle konuştu:
''Burada alışık olmadığımız sahada oynayacağız. Daha önce normal sahalarda oynamıştık. Rakibimiz ise kendi alışık olduğu çimde oynayacak. Bu nedenle sıkıntı yaşamayacak. Biz de buna alışmaya çalışacağız. Ancak şu anki durumda burada oynamayı tercih ederim.''

KAYNAK : http://www.ajansspor.com/futbol/uefakupasi/h/20100825/hirsli_olacagiz.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder