24 Ağustos 2010 Salı

Bir geliyor bir gelmiyor!

İspanyol basını, Real Betis'in Galatasaray'ın Emana için yaptığı teklifi kabul etmediğini yazdı. Fakat Anadolu Ajansı'ndan farklı haberler geldi. Ajans, Emana'nın Galatasaray'a imza atmasının an meselesi olduğunu iddia etti.
Bir geliyor bir gelmiyor!
İspanya'nın önde gelen gazetelerinden AS, Emana için önerilen 6 milyon euroluk teklifin Real Betis tarafından reddedildiği yönünde haber yazarken, Anadolu Ajansı'ndan ise tam tersi bir haber geldi. Anadolu Ajansı'nın İspanya temsilcisi Şenhan Bolelli, Emana'nın son antrenmana katılmayacağını ve Galatasaray'a imza atmasının an meselesi olduğunu ileri sürdü.

AS'IN İDDİASI
Üst üste aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını üzen Galatasaray'da, transfer çalışmalarında da işler yolunda gitmiyor. Transfer sezonunun kapanmasına 1 hafta kala teknik direktör Rijkaard'ın istediği oyuncuları kadrosuna katmak isteyen Galatasaray yönetimine bir kötü haber de Real Betis'ten geldi.
İspanyol gazetesi AS'ın haberinde Emana'nın kulübü Real Betis'in, Galatasaray'ın Kamerunlu yıldız için yaptığı 6 milyon euroluk teklifi kabul etmeği belirtildi. Ayrıca haberde Betis'in Emana'yı 8 milyon eurodan daha aşağı bir fiyata satmayı düşünmediği ve sarı-kırmızılı takımın bu yüzden başka oyunculara yöneldiği de yer aldı.
Kamerunlu orta saha oyuncusunun Real Betis ile 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

ANADOLU AJANSI: EMANA GALATASARAY'DA
Anadolu Ajansı İspanya temsilcisi Şenhan Bolelli ise Emana'nın Galatasaray'a transfer olacağını geçti. Anadolu Ajansı'na göre ise Galatasaray'ın, İspanya 2. Futbol Ligi takımlarından Real Betis'te forma giyen Kamerunlu orta saha oyuncusu Achille Emana'nın transferi için anlaşma sağladığı öğrenildi.
Real Betis kulübüne yakın kaynaklardan alınan bilgilerde, Sevilla kentinde yapılan görüşmeler sonrasında Real Betis'in, Emana için Galatasaray'ın önerdiği 6 milyon Euroyu kabul ettiği belirtildi. Ancak Real Betis'in, 28 yaşındaki Kamerunlu futbolcunun Galatasaray'dan başka bir takıma transfer olması halinde yüzde 20 ile yüzde 30 arasında değişen bir gelir alacağı da ifade edildi.
Real Betis'in bugün yapacağı antrenmana çıkmayacak olan Emana'nın, Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı, 1 yıllık uzatma opsiyonu olacağı ve toplam 5 milyon euro kazanacağı öne sürülüyor.

KAYNAK : http://ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/22021/bir-geliyor-bir-gelmiyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder