26 Ağustos 2010 Perşembe

Umut Bulut kadro dışı!

Trabzonspor'un daha önce satmayacağını açıkladığı Umut Bulut Liverpool maçı öncesi kadro dışı bırakıldı. Umut Bulut'un kendisini isteyen Fransız kulübü Toulouse'a yeşil ışık yaktığı belirtildi..


Umut Bulut kadro dışı!
Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon tartışılan isim olmasına rağmen bordo-mavililerin ileri ucunda en çok gole imza atan futbolcu da olan ve sezon başında formasını Teofilo'ya bırakan Umut Bulut, Karadeniz ekibinden kopmak üzere.

Bugün yapılan ve Liverpool maçı öncesi son antrenman niteliği taşıyan çalışmada ilk 11'de olmadığını öğrenen ve isteksiz tavırlarıyla dikkat çeken Umut Bulut'un kadro dışı bırakıldığı belirtildi.

Ajansspor.com muhabiri Alper Aslan'ın edindiği bilgilere göre Fransız ekibi Toulouse'dan resmi transfer teklifi almasından etkilenen ve yedek kalmak istemeyen Umut Bulut'un bordo mavililerden ayrılmak istediği öğrenildi.

Şenol Güneş'in ise isteksiz oyunculara takım ruhu bu kadar uzun zaman sonra yakalanmışken taviz vermeyeceği, Jaja ile Tefilo ikilisiyle sezonu tamamlayabileceği kaydedildi. Bu arada Umut'un Şenol Güneş'e, "ben sakatım maçta oynayamayacağım" dediği de iddia edildi.

Golcü oyuncunun Toulouse takımının teklifine sıcak baktığı, akşam saatlerinde teknik direktör Şenol Güneş'le de bu konu hakkında bir görüşme yaptığı öğrenildi. Fransız kulübü Toulouse'un 3 milyon euro önerdiği, Trabzonspor'un ise 3,5 milyon euro istediği, anlaşmanın sağlanmasının yakın olduğu ifade edildi. Tecrübeli golcünün Fransız ekibiyle birkaç gün içerisinde anlaşarak takımdan ayrılması bekleniyor.

Bu arada, Umut Bulut'un transferi için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelen Touoluse takımının yetkili menajerlerinin, golcü oyuncunun aklını karıştırdıkları gerekçesiyle tesislerden çıkarıldıkları öğrenildi. Yetkililerin şehirden ayrıldığı kaydedildi.

-YÖNETİM KIZDI, MAKUKULA'YI ALACAK-
Öte yandan bazı yöneticiler, oyuncunun kadro dışı bırakılmasının söz konusu olmadığını, Umut Bulut'un sadece Liverpol maçı kadrosuna alınmadığını belirtti.

Ancak Lig Tv muhabiri Can Karyağdı ise bu konuda şu bilgiyi verdi; "Bu tavrıyla Şenol Güneş'i de sinirlendiren Umut Bulut, yönetimin kararıyla kesin olarak satılacak. Bu transferin hemen ardından ise geçen sezon Kayserispor forması ile gol kralı olan Makukula takıma dahil edilecek".


KAYNAK : http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20100825/umut_bulut_kadro_disi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder