26 Ağustos 2010 Perşembe

"Dört dörtlük" olsun!

Avrupa Ligi'ndeki 4 temsilcimiz, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, gruplara kalabilmek için son randevularına çıkıyorlar..
Dört dörtlük olsun!
Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden 4 takım, play-off turu rövanş maçlarına çıkıyor.

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, gruplara kalabilmek için ter dökecek.

>> >> Beşiktaş, İstanbul'da 2-0 yendiği Finlandiya'nın HJK Helsinki takımıyla TSİ 19.45'te Helsinki'deki Finnair Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Başkent Helsinki'deki Finnair Stadı'ndaki maçı Danimarkalı hakem Peter Rasmussen yönetecek.
Karşılaşma D-Smart 43. kanaldan naklen yayınlanacak.

İstanbul'da yapılan maçı 2-0 kazanan Beşiktaş, rövanşta her türlü galibiyet ve beraberliklerin yanı sıra, 1-0 mağlubiyet ve gollü 2 farklı yenilgiler halinde bile play-off turuna yükselecek. Finlandiya takımının 2-0 galibiyeti halinde maç uzatmaya gidecek, uzatmada sonuç değişmezse turu geçecek ekibi seri penaltı atışları belirleyecek. HJK Helsinki'nin turu geçebilmesi için rövanşta Beşiktaş'ı 3 farklı skorla yenmesi gerekiyor.

>> >> Fenerbahçe, deplasmanda 1-0 yenildiği Yunanistan temsilcisi PAOK'u Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ağırlayacak. Saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek.

Karşılaşma D-Smart 42. kanaldan naklen yayınlanacak.

Selanik'te yapılan ilk maçta rakibine 1-0 yenilen sarı-lacivertliler, rövanşta taraftarının desteğiyle rakibini 2 farklı skorla yenerek, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmayı hedefliyor.

Fenerbahçe'nin tur atlaması için rakibini 2 ya da daha üstünde farklı skorla yenmesi gerekiyor. Karşılaşma Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle biterse uzatmaya gidecek, sarı-lacivertlilerin diğer 1 farklı galibiyetlerinde veya beraberlikte ise PAOK, turu geçen takım olacak.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın Trabzonspor maçında yedek soyundurduğu Stoch ve Alex'in, PAOK maçında ilk 11'de forma giymesi bekleniyor.

>> >> Galatasaray, İstanbul'da 2-2 berabere kaldığı Ukrayna temsilcisi Karpaty ile Lviv'deki Ukrayna Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak maçta karşılaşacak. Maçı Alman hakem Thorsten Kinhöfer yönetecek.

Müsabaka D-Smart 43. kanaldan canlı yayınlanacak.

İstanbul'daki ilk maçta rakibiyle 2-2 berabere kalan Galatasaray rövanşta her türlü galibiyetin yanı sıra 2-2'nin üstündeki gollü beraberliklerde turu geçecek. Karşılaşmada normal süre 2-2 berabere biterse uzatma bölümüne geçilecek. Uzatmada da aynı skor değişmezse turu geçecek ekibi seri penaltı atışları belirleyecek. Karpaty ise her türlü galibiyetin yanı sıra 0-0 ve 1-1'lik beraberliklerde bile gruplara kalacak.

>> >> Trabzonspor ise İngilizlerin futbol devi Liverpool'u, deplasmanda 1-0 yenildiği maçın rövanşında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda ağırlayacak. Saat 20.30'da başlayacak maçı Hırvat hakem Ivan Bebek yönetecek.

Karşılaşma D-Smart 101. Loca kanalından naklen ekrana gelecek.

Trabzonspor, ilk maçta aldığı 1-0'lık yenilginin rövanşında karşılaşacağı rakibi karşısında turu geçecek sonucu almaya çalışacak. Bordo-mavilil takım, Liverpool karşısında turu geçmesi halinde Aston Villa'dan sonra ikinci kez bir İngiliz takımını eleyecek ve tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmış olacak. Bordo-mavililerin tur atlaması için rakibini 2 ya da daha üstünde farklı skorla yenmesi gerekiyor. Karşılaşma Karadeniz ekibinin 1-0'lık üstünlüğüyle biterse uzatmaya gidecek, Bordo mavililerin diğer 1 farklı galibiyetlerinde veya beraberlikte ise Liverpool, turu geçen takım olacak.

Karadeniz ekibinde Glowacki ve Engin Baytar forma giyemeyecek.

KAYNAK : http://www.ajansspor.com/futbol/uefakupasi/h/20100826/dort_dortluk_olsun.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder