22 Ağustos 2010 Pazar

Delgado yolcu

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle sözleşmesi dondurulan eski takım kaptanı Delgado ile yollar ayrılıyor.
Delgado yolcu
Yabancı kontenjanını açmak için uzun süredir karar veremeyen Beşiktaş, eski kaptan Delgado'da karar kıldı.
Beşiktaş'tan daha önce gönderilmesi gündeme gelen ancak teknik direktör Bernd Schuster'in isteğiyle kadroda tutulan eski takım kaptanı Matias Delgado, İstanbul Büyükşehir Belediye maçında verilen şansı iyi kullanamayınca, Alman teknik adamın da gözünden düştü. Schuster, Abu Dabhi kulübü Al-Jazira'den teklif alan Arjantinli'nin ayrılmasına onay verdi.
Beşiktaş'a 2006-2007 sezonun başında 5 milyon euro bonservis bedeliyle İsviçre'nin Basel kulübünden transfer edilen Arjantinli Matias Delgado'nun takımdan ayrılması an meselesi.
Geçen sezon sakatlığı nedeniyle sözleşmesi dondurulan takımın eski kaptanı Delgado bu sezon da yeni teknik direktör Bernd Schuster'in gözüne giremedi.
Abu Dabhi kulübü Al-Jazira'nin 4 gün önce Beşiktaş'a yaptığı kiralık teklifi Schuster engeline takılırken, Arjantinli futbolcunun İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçındaki kötü performansı  alman teknik adamın da fikrini değiştirdi. Schuster'den "satabilirsiniz" raporunu alan yönetim Al-Jazira kulübü ile anlaşma noktasına geldi. Al-Jazira kulübü bonservis bedeli olarak Beşiktaş'a Delgado'nun siyah beyazlı kulüpten bu sezon alacağı olan 2 milyon 250 bin euro ödeyecek. Matias Delgado'nun beşiktaşla sözleşmesi sezon sonunda bitiyordu.

KAYNAK : http://ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/21913/delgado-yolcu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder