24 Ağustos 2010 Salı

Emana alacağını bırakmak istemiyor

Galatasaray'ın transfer gündemindeki Achille Emana'nın, alacağının ödenmemesi nedeniyle Real Betis'te kalacağı iddia edildi.
Emana alacağını bırakmak istemiyor
Real Betis Kulübü'ne yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre, Emana'nın Galatasaray'a transferi konusunda önerilen bonservis bedelinin Real Betis tarafından kabul edilmesine rağmen İspanyol kulübünün Kamerunlu futbolcuya olan borcuyla ilgili konunun çözümlenemediği kaydedildi.
Real Betis'te en fazla maaş alan futbolcularından biri olan ve sezon başına yaklaşık 2 milyon euro kazanan Emana'nın, kulübünden yüklü miktarda alacağının olduğu ve bunu bırakmak istemediği ifade edildi. Real Betis'in, Emana'ya olan borcunu ödeyebilmek için bonservis bedelini 6 milyon eurodan 8 milyon euroya yükselttiği, Galatasaray'ın 8 milyon euroyu ödemeye kesinlikle yanaşmadığı belirtiliyor.
Real Betis kulüp binasında yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren toplantıdan sonra basına bilgi veren Emana'nın menajeri Juan Pablo Varela, "Dün Emana, ayrılmaya çok yakınken bugün gitmekten çok Real Betis'te kalmaya daha yakın. Onun ayrılacağı konusunda kötümserim" dedi.
Real Betis'in Galatasaray'ın önerdiği 6 milyon euroluk teklifi kabul etmemesine şaşırdığını kaydeden Varela, "Anlamıyorum. Nasıl olur da transfer piyasasının böyle olduğu bir zamanda 6 milyon euroluk iyi bir teklif reddedilir. Betis, bir futbolcusundan (Sergio Garcia, 10 milyon euroya alınıp 6 milyon euroya satılmıştı) 4 milyon euro kaybetmeyi göz önüne alırken, şimdi Emana'dan kazanacağı 6 milyon euroyu kaybediyor" şeklinde konuştu.
Varela, "Transfer sezonunun sona ermesine az bir süre kalmasından ve Türk kulübünün bu duruma çok fazla tahammül edemeyeceğinden dolayı müzakerelerin uzun süreceğini sanmıyorum" dedi.
Gelişmeler üzerine, daha önceden antremana katılmayacağı söylenen Emana'nın, bu akşamki Real Betis antremanında yer aldığı bildirildi.
 KAYNAK : http://ntvspor.net/haber/futbol/22049/emana-alacagini-birakmak-istemiyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder