26 Ağustos 2010 Perşembe

AURELIO BEŞİKTAŞ'TA

Demirören ile Adalı dün İspanya'ya giderek 32 yaşındaki ön libero ile 2 seneliğine anlaşmaya vardı. İmza bugün.

Spor Toto Süper Lig'e yaptığı flaş transferlerle damga vuran Beşiktaş hız kesmiyor. Brezilyalı Robinho transferinde çıkmaza giren siyah-beyazlı ekip rotayı hemen Trabzonspor ve F.Bahçe'nin eski futbolcusu Mehmet Aurelio'ya çevirdi. Dün akşam üzerine de düğmeye basıldı. Başkan Yıldırım Demirören, Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu İspanya'ya gitti ve İspanya 2. Lig takımlarından Real Betis ile milli futbolcu için masaya oturdu.

Senelik 2 milyon euro ödenecek

Yıllık maliyeti 3 milyon euro'yu bulduğu için Betis'in elden çıkarmayı düşündüğü Mehmet Aurelio da yönetimine "Türkiye'ye gitmek istiyordum. Beşiktaş'ta seve seve oynarım" deyince taraflar 2 seneliğine anlaşmaya vardı. Aurelio'nun bugün siyah-beyazlı kulüp ile 2 senelik sözleşme imzalayacağı belirtildi. Schuster'in özellikle istediği milli oyuncuya senelik 2 milyon euro ödeneceği de öne sürülüyor.

Türk Memet

1977 Brezilya doğumlu olan Aurelio 2001-02'de Trabzonspor'a transfer oldu. 2003-04'de Fener'e geçen Aurelio 2006'da Türk vatandaşlığına kabul edildi. Ardından Milli Takım kadrosuna davet edildi. Ay-yıldızlı forma ile 29 maça çıktı. 2008'de olaylı bir şekilde Betis'e giden Aurelio burada 58 maçta forma giyip 6 gol attı.


24.08.2010    Kaynak: Fotomaç

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder