29 Ağustos 2010 Pazar

Tek seçenek 3 puan

Spor Toto Süper Lig'e 2 mağlubiyetle başlayan ve UEFA Avrupa Ligi'nde Karpaty'e elenerek sert eleştirilerin hedefi olan Galatasaray için Eskişekirspor maçında galibiyetten başka çıkış yolu yok.
Tek seçenek 3 puan
Yönetim içindeki fikir ayrılıkları, teknik direktör Rijkaard ile futbolcular arasında sorun olduğu iddiaları ve üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle zor günler geçiren Galatasaray, Süper Lig'in 3. haftasında Eskişehirspor ile karşılaşacak.

Yeni sezonda sadece biri galibiyeti bulunan ve ligde henüz puanla tanışamayan Cimbom, Es Es deplasmanından 3 puanla ayrılma amacında. Olası bir kötü sonuç, sarı-kırmızılı camiada radikal kararları da beraberinde getirebilir.
Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları devam eden Sabri, Harry Kewell, Pino, Mehmet Batdal ve Elano, Eskişehirspor karşısında takımlarını yalnız bırakacak.
Eskişehir Atatürk Stadı'nda saat 22:00'de başlayacak maçı Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Kritik karşılaşma, saat 21:45'ten itibaren canlı anlatımla NTVSPOR.NET'te olacak.
49. RANDEVU
Eskişehir'de yapılacak maçla birlikte her iki ekip, lig tarihinde 49. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan lig maçlarında Galatasaray, rakibine galibiyet sayısında 19-9, gol sayısında da 64-46 üstünlük kurdu. İki ekip arasındaki 20 maç da berabere sonuçlandı.
Geçen sezon yapılan lig maçlarında taraflar İstanbul'da 1-1 berabere kalırken, Eskişehir'de yapılan maçı 2-1 ev sahibi ekip kazandı.


KAYNAK : http://ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/22288/tek-secenek-3-puan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder