22 Ağustos 2010 Pazar

Voleybolcularımız kampta

Voleybol Takımımız, Yunanistan ile yapacağı Avrupa Şampiyonası 3. tur eleme müsabakaları için İstanbul'da kampa girdi.
Voleybolcularımız kampta
(A) Milli Erkek Voleybol Takımı, Yunanistan ile yapacağı Avrupa Şampiyonası 3. tur eleme müsabakaları için İstanbul'da kampa girdi.
Küçükyalı'daki Aydınoğlu Otel'de bir araya gelen milliler, yarın sabah otelin kondisyon merkezinde ilk çalışmasını yapacak. (A) Milli Takım, akşam da TVF 50. Yıl Spor Salonu'nda yapacağı antrenmanla Yunanistan maçı hazırlıklarını sürdürecek.
Hazırlıklarını 20 Ağustos Cuma gününe kadar İstanbul'da sürdürecek milliler, daha sonra iki günlük iznin ardından 22 Ağustos Pazar günü Ankara'da toplanarak, çalışmalarına devam edecek.
Avrupa Şampiyonası elemeleri 3. tur ilk maçında 5 Eylülde Ankara'da Yunanistan ile karşılaşacak milliler, rövanş maçında 12 Eylülde rakibiyle Yunanistan'da karşı karşıya gelecek.
Antrenörlüğünü Veljko Basic'in yaptığı milli takımın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: "Sabit Karaağaç, Selçuk Keskin, Ender Kıdoğlu, Resul Tekeli, Serhat Coşkun, Sinan Cem Tanık, Mustafa Kırıcı, Ulaş Kıyak, Volkan Güç, Erhan Dünge, Ahmet Pezük, Emre Batur, Ramazan Serkan Kılıç, Burutay Subaşı, Kadir Cin."

KAYNAK : http://ntvspor.net/haber/voleybol/21440/voleybolcularimiz-kampta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder