27 Ağustos 2010 Cuma

"Ruhum temiz gidiyorum"

Fenerbahçe'den Flamengo'ya transfer olan Brezilyalı futbolcu Deivid de Souza Türkiye'deki son röportajını NTV SPOR'a verdi.
4 yıl formasını giydiği Fenerbahçe'den Flamengo'ya transfer olan Brezilyalı futbolcu Deivid de Souza NTV SPOR'un sorularını yanıtladı.
NTV SPOR'dan Rafet Topçu'ya konuşan Brezilyalı futbolcu, Fenerbahçe'den mutlu bir şekilde ayrıldığını ve 4 sene boyunca kendisine büyük destek veren Fenerbahçe taraftarına teşekkür ettiğini söyledi.
Sözlerine Flamengo'ya olan sevgisini ve özlemini belirterek başlayan Deivid de Souza "Flamengo hep oynamak istediğim bir kulüptü. Flamengo'ya transfer olduğum için çok mutluyum" açıklamasını yaparken sarı lacivertli takımdan ayrıldığı için üzgün olduğunu da sözlerine ekledi.
4 sene boyunca Fenerbahçe'de çok güzel anlar yaşadığını ve bir o kadar da güzel dostluklar kurduğunu belirten Deivid "Ruhum temiz bir şekilde gidiyorum" dedi. "Fenerbahçe'den ayrılırken hiç kimseyle problem yaşamadığım" diye konuşan Deivid, "Karşılıklı oturup konuştuk. Her iki taraf için de iyi oldu" ifadesini kullandı.
Deivid, 4 yıl oynadığı Fenerbahçe'de çok güzel maçlar çıkardığını özellikle Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçlarını unutamayacağını dile getirdi.

KAYNAK . http://ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/22209/ruhum-temiz-gidiyorum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder