19 Ağustos 2010 Perşembe

Misimovic de olmadı!

Transfer arayışlarını sürdüren Galatasaray yönetimine, Almanya'dan da kötü haber geldi. Wolfsburg, sarı kırmızılı ekibin de istediği Boşnak yıldız Misimovic'i bırakmayacağını açıkladı..
Misimovic de olmadı!
(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Wolfsburg'un genel menajeri Dieter Hoeness, kulübün resmi internet sitesine Juventus'un Brezilyalı yıldızı Diego ve Galatasaray'ın transfer girişiminde bulunduğu Boşnak oyuncu Misimovic hakkkında açıklama yaptı.

Juventus'ta forma giyen Werder Bremen'in eski Brezilyalısı Diego'nun transferi konusunda koşulların değiştiğini belirten Hoeness, Torino ekibi ile görüşmelerin tıkandığını ifade etti.

Juventus'un Diego'yu satmaktan vazgeçtiğini kaydeden Hoeness, bu transferi düşünmediklerini dile getirdi.

Adı son zamanlarda Galatasaray dahil birkaç kulüple de anılan Zvjezdan Misimovic hakkında da konuşan Wolfsburg'un genel menajeri, Misimovic'in takımda kalacağını belirtti.

Boşnak oyuncunun kendileri için önemli bir futbolcu olduğunu ve geçmiş yıllarda Wolfsburg'a katkı sağladığını dile getiren Hoenness, Misimovic'in yerini doldurmanın kolay olmadığını sözlerine ekledi.

Hoeness, 31 Ağustos'a kadar transfer yapabileceklerini ancak bunun bir zorunluluk olmadığını da belirtti ve yeni sezonda başarılı olmak istediklerini söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder