26 Ağustos 2010 Perşembe

''Güiza çok iyi gelecek..''

Fenerbahçe'nin göndermek istediği ve İspanya takımlarından Hercules'in peşinde olduğu Güiza için mutlu sona yaklaşılıyor. İspanyol ekibin başkanı, Daniel Güiza'yı överek bahsetti..
Fenerbahçe kulübü yöneticileri ile bugün İstanbul'da toplantı yapması öngörülen Botella, Hercules kulübünün bulunduğu Alicante kentinin yerel basınında yayınlanan açıklamalarında, "Güiza, İspanya'da futbol oynadı ve daha sonra yurt dışına gitti. Şimdi ülkesine geri dönmek arzusunda ve her takımda yer bulabileceğini göstermek istiyor" ifadelerini kullandı.''Güiza çok iyi gelecek..''

La Liga'nın ilk haftasında, gelecek cumartesi günü, sahasında Athletic Bilbao'ya karşı oynayacak Hercules'in ilk maçını izleyip izleyemeyeceği sorulan Botella, "İşlerin nasıl gittiğini görmek lazım, nerede olacağımı bilmiyorum ama şeref tribününde olmaktansa Güiza'yı getirmeyi tercih ediyorum" diyerek, transferde ne kadar ısrarlı olduklarını vurguladı.

Öte yandan, Hercules kulübünün en büyük hissedarlarından olan Enrique Ortiz de "Türkiye'ye bizi görsünler diye değil Güiza ile anlaşıp onu getirmek için gideceğiz" derken, İspanyol futbolcunun bonservis bedelinde Fenerbahçe'nin indirim yapması gerektiğini dile getirdi. Ortiz, "4 milyon Avro'dan biraz daha fazla verecek koşullara sahibiz ama aynı zamanda onların da indirim yapması lazım. Çünkü biz artırıp onlar indirmezse kaybederiz" dedi.

KAYNAK : http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20100826/guiza_cok_iyi_gelecek.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder