24 Ağustos 2010 Salı

Bir bomba da Kayserispor'dan

Spor Toto Süper Lig'de bir dünya yıldızı daha forma giymeye hazırlanıyor. Kayserispor Napoli'nin Uruguaylı forveti Marcelo Zalayeta'yı Türkiye'ye getirdi.
Bir bomba da Kayserispor'dan
Ariza Makukula için Benfica kulübüyle yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alamayan sarı-kırmızılı yönetim Güney Amerika futbolunun önde gelen isimlerinden birinin transferini bitirmeye çok yaklaştı.. Bonservisi Napoli'de bulunan Marcelo Zalayeta için İtalyan kulüple her konuda anlaşan Kayserispor yönetimi Uruguaylı futbolcuyu Türkiye'ye getirdi. İstanbul'dan Kayseriye'ye geçen tecrübeli oyuncu bugün tesisleri gezdikten sonra Kayserispor yönetimiyle biraraya gelecek.
Görüşmelerin olumlu geçmesi halinde Uruguaylı oyuncuyla resmi sözleşme imzalanacak. Uruguay'da adını duyurduktan sonra kariyerinin büyük bir bölümünü  Serie A'da geçiren Zalayeta bir dönem Sevilla'da da forma giydi.  2007 yılında Napoli'ye transfer olan 31 yaşındaki oyuncu 49 maçta 12 gol attı. Geçtiğimiz sezonu Bologna'da kiralık olarak geçiren Zalayeta Yunan kulüplerinin de gündeminde yer alıyordu.
HURMA: "HEMEN HEMEN ANLAŞTIK"
Kayserispor'un Uruguaylı Marcelo Zalayeta ile yaptığı görüşmenin sonuçlanmak üzere olduğu bildirildi.
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, yaptığı açıklamada, Marcelo Zalayeta'nın Kayseri'ye geldiğini ve görüşmelerin olumlu yönde sürdüğünü belirterek şunları söyledi:
''Uruguaylı santrfor Marcelo Zalayeta ile yaptığımız görüşmelerde hemen hemen anlaştık gibi. Önemli bir pürüz çıkmazsa bu akşam mukavele imzalarız. Büyük ihtimalle bu transfer tamam gibi.''
KAYNAK : http://ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/21994/bir-bomba-da-kayserispordan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder